De Kaleihoeve feestzaal

Events

Zowel voor families of vriendengroepen als voor bedrijven is de Kaleihoeve de uitgelezen locatie voor alle mogelijke feesten en evenementen. In de warme, gemoedelijke sfeer van de volledig vernieuwde hoeve geniet u van alle luxe en faciliteiten om uw gasten in stijl te ontvangen.

  • Alles volledig nieuw
  • Gratis wifi
  • Vrije catering en drank
  • Terras met buitenkeuken en barbecue
  • Grote tuin
  • Optioneel binnenzwembad en sauna
  • Optioneel vakantiehuis voor overnachting
De Kaleihoeve feestzaal
Feesten

Verjaardagsfeest of jubileum, babyborrel of communie, familiereünie of vriendenparty,… Elke reden is goed voor een topfeest op deze toplocatie!

In de schuur ontvangt u uw gasten in de stijl en opstelling die u zelf wenst. U hebt alles zelf in handen: catering, dranken, meubilair, inrichting,… Bovendien zijn alle faciliteiten aanwezig (frigo’s, geluidsinstallatie,…) om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Bij mooi weer kan u ook gebruik maken van het terras met buitenkeuken en barbecue en de grote tuin. De warme, gezellige sfeer krijgt u er bovenop!

Bovendien maakt u uw feest helemaal af met de unieke troef van de Kaleihoeve, het binnenzwembad, waar klein en groot kunnen genieten van de waterpret.
U maakt het uzelf helemaal comfortabel met overnachting in het vakantiehuis (5 slaapkamers, tot 16 personen).

Uw feest in de Kaleihoeve?
Teambuilding

Buiten de bedrijfsmuren vergaderen of een studiedag houden doet soms wonderen voor de creativiteit en inspiratie. In de Kaleihoeve hebt u alle elementen om het nuttige aan het aangename te koppelen. De schuur beschikt over de modernste technische faciliteiten, gratis wifi en een eigen geluidsinstallatie.

U kan eigen drank en eten meebrengen, maar even graag zorgen wij voor broodjes of een warme maaltijd.

Uw teambuilding in stijl afsluiten doet u met een barbecue op het terras of een spelletje Kubb in de tuin bij een glaasje en een hapje.
Bovendien hebt u de mogelijkheid om te overnachten in het vakantiehuis (5 slaapkamers, tot 14 personen)

Uw teambuilding in de Kaleihoeve?
Bedrijfsevents

Een exclusieve productvoorstelling, een stijlvol klantenevent of een informeel bedrijfsfeestje, in de Kaleihoeve kan het allemaal! U beschikt over de nieuwste faciliteiten en hebt u de vrijheid om de ruimte in te richten en aan te kleden in de gewenste stijl en volgens het concept van uw keuze. U kan samenwerken met de traiteur van uw keuze of u kan op onze diensten beroep doen voor catering en dranken.

De ruime parking staat ter beschikking van uw gasten.

Uw bedrijfsevent in de Kaleihoeve?