De Kaleihoeve Logo

De Schuur

De Schuur als multifunctionele eventlocatie

Los van De Woning kan u De Schuur op weekdagen huren voor vergaderingen, teambuildings en fotoshoots. Van een multifunctionele eventlocatie gesproken! De Schuur omvat twee polyvalente ruimtes, de barzaal en De Schapenstal. De Schapenstal is een gemoedelijke zitruimte met een kleine bar waar u in alle rust kan aperitieven of een babbeltje kan slaan.

In De Schuur heeft u steeds de mogelijkheid om kamers bij te huren. Zo kunnen er in onze voormalige koeienstal tot maximaal zestien personen verblijven. Elke kamer is van een aparte badkamer voorzien. Hieronder ziet u welke kamers er beschikbaar zijn:

FA HDR
A HDR

Capaciteit tot 30 personen

De totale capaciteit van De Schuur (barzaal + De Schapenstal) bedraagt 30 personen. De vergadertafel, de bar en de lounge zijn vrij te gebruiken. Voor welke gelegenheid u De Schuur ook afhuurt, wij kunnen het bargedeelte steeds opvullen met bier, frisdrank, cava en wijn.

Tegelijkertijd kunnen wij na overleg catering regelen. Uiteraard staat het u vrij om zelf drank en eten mee te brengen. Zo is het een leuk ideetje om enkele foodtrucks op Het Erf te plaatsen en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Faciliteiten van De Schuur (barzaal)

Faciliteiten van de privéwellness

Faciliteiten van De Schuur (kamers)

Faciliteiten van De Schapenstal

A

De Schuur huren?

Reserveer vandaag nog uw plekje!